Andreea Marin ar fi decis să rezilieze contractul cu TVR

 Andreea Marin se pare că a decis rezilierea contractului cu TVR, chiar dacă   „Preţuieşte viaţa", emisiunea pe care o realiza vedeta la postul public de televiziune,  era programată să revină în grila de programe de la începutul lunii martie.

Andreea Marin a dezvăluit pentru agentiadepresamondenă.ro că a hotărât să renunţe la colaborarea cu postul naţional de televiziune. Se pare că motivele ce au stat la baza acestei decizii sunt legate de lipsa de respect cu care TVR-ul îşi tratează angajaţii.

Andreea Marin  a mărturisit că nici ea şi nici membrii echipei de la  „Preţuieşte viaţa" nu şi-au încasat salariile cuvenite. Vedeta a relatat  despre cazul unei fete din echipă care s-a operat de cancer şi care ar fi avut nevoie de banii din salariu, însă reprezentanţii TVR au refuzat să o plătească.

 "In echipa redactionala "Pretuieste Viata" exista doar oameni tineri si entuziasti, care au pus mult suflet in aceasta productie. Au lucrat fara a avea ochii pe ceas, de multe ori si zi si noapte, pentru a realiza "Pretuieste Viata". Una dintre colegele mele ( nu vreau sa dau nume pentru ca vreau sa-i respect intimitatea) a ajuns pe nepusa-masa de urgenta la spital si a intrat direct in operatie din pricina unor formatiuni tumorale. Cert este ca operatia a fost drastica si situatia deloc placuta in momentul in care, la externare, cand am vorbit cu ea sa-i aflu starea de sanatate m-a intrebat cu timiditate daca stiu cumva cand o sa fie posibil sa-si primeasca banii de la TVR pentru munca din ultimele emisiuni ale sezonului trecut. Are nevoie de bani pentru a-si plati tratamentul si pentru a se putea pune pe picioare. Aceasta situatie este pur si simplu revoltatoare; fata despre care vorbesc abia a implinit varsta de 30 de ani", a declarat Andreea Marin pentru  agentieidepresamondena.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel