Andreea Marin, apariție răvășitoare la emisiunea pe care o prezintă

Emoții mari pentru Andreea Marin! Duminică, 20 octombrie, a revenit pe micile ecrane într-o emisiune care amintește de vremea când era Zâna de la ”Surprize, Surprize” – ”Prețuiește viața”. Și pentru că întoarcerea trebuia să fie una în forță, Andreea Marin a avut grijă de imaginea ei până în cele mai mici detalii.

Fosta soție a lui Ștefan Bănică a pășit în platoul de la TVR 1 mai emoționată ca niciodată. A purtat o rochiță sclipitoare, cu paiete și cu un decolteu foarte îndrăzneț.

“Dragilor, am pășit cu emoție în acest studiou de televiziune. A fost casa mea timp de aproape un deceniu. Aici am ascultat mii de povești. Am plâns, am râs de bucuria împlinirii… am împărtășit dureri. Mi s-a potrivit mănușă acea experiență pentru că am fost optimisul în persoană. Surprizele au devenit apoi parte integrantă și din alte emisiuni și mă bucur pentru asta. ”Pretuiește viața” va oferi și surprize plăcute, dar va fi altfel de emisiune”, a spus Andreea Marin.

Și cum era de așteptat, Zâna a pregătit multe surprize chiar din prima ediție a emisiunii pe care o prezintă. A fost invitat Cove care, pur și simplu, a fost cucerit de felul în care arată Andreea Marin. Acesta a avut misiunea să aleagă noua asistentă TV a emisiunii ”Prețuiește viața”. După ce a găsit-o, Cove i-a dat și câteva sfaturi: “Să fii mereu atentă. Ahh… și să nu te uiți la decolteul Andreei, că uiți textul… A, nu, asta era pentru un băiat. Trebuie să fii pregatită să pleci oriunde, oricând, că nu știi unde te trimite. La Polul Nord, la Polul Sud…”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel