Andreea Paul Vass dă replică ziarului Gândul

Andreea-Paul-Vass
Andreea-Paul-Vass

Consilierul premierului Mihai Răzvan Ungureanu, Andreea Maria Paul, condamnă lipsa de documentare, speculație nefondată și trunchierea informației de către jurnaliști  în legătură cu apariția unui raport de audit al Ministerului de Finanțe privind plățile achitate de Agenția Națională pentru Restituirea Proprietății (ANRP) pentru serviciile de evaluare a proprietăților.

Vă prezentăm dreptul la replică al Andreei Maria Paul:

Drept la replica impotriva Gandului mincinos

Inducerea unor semne de indoiala asupra corectitudinii mele sau a firmei conduse de sotul meu cu privire la evaluarile operate la ANRP apartine unor oameni care nu pot fi banuiti de buna-credinta.

Contractul dintre ANRP si Romcontrol este semnat in anul 2007, cand sotul meu nu era angajat la Romcontrol, iar eu nu lucram la Guvern. Mai mult de atat, nici nu il cunosteam la vremea aceea pe actualul meu sot.

Sotul meu este angajat la Romcontrol din noiembrie 2010 si conduce compania din luna aprilie 2011. De cand este angajat la Romcontrol nu a incheiat niciun contract sau act aditional cu ANRP.

Cei care au furnizat aceste informatii publice nu au considerat ca e necesar sa ia legatura cu mine sau cu firma Romcontrol inainte de a publica articolul manipulator. Este vorba, mai intai, de Gandul.info. Apoi e vorba de DC News, care ridica stacheta si imi imputa direct: curat “jaf”. Falsa acuzatie s-a rostogolit in restul presei neverificandu-se veridicitatea informatiilor. Pe cei care doresc mai multe detalii si sunt interesati de adevar, ii rog sa contacteze direct compania Romcontrol.

Eu sunt obligata sa repet ca nu am matrasit vreun leu din banul public, ca nu am fost niciodata in conflict de interese si ca familia mea nu are contracte oneroase cu statul, respectiv ca nu am nicio legatura cu problemele juste semnalate in raportul de evaluare operat la ANRP.

Drept la replica in urma articolului aparut pe gandul.info

Gandul mincinos

Minciuna, calomnie, dezinformare! Unde? In articolul “REŢEAUA EVALUATORILOR de la Restituirea Proprietăţilor. Cum a ajuns 1 MILION DE EURO la un inculpat în dosarul „Gripa aviară” sau la firma unde soţul unei consiliere a PREMIERULUI este şef”.

O simpla evaluare a acestui articol dovedeste ca au fost ignorate regulile insesi ale jurnalismului: lipsa de documentare, speculatie nefondata si trunchierea informatiei.

Lipsa de documentare: ”Firma de evaluări Romcontrol SA, din Bucureşti, a câştigat în perioada 2010-2011 aproximativ 145.000 de euro de la ANRP, pentru contracte de evaluări”.

ADEVARUL ESTE CA Romcontrol avea semnat un contract in anul 2007, s-au efectuat lucrari care au fost platite doar partial si cu intarziere. Sotul meu nu a semnat niciun fel de contract sau act aditional cu ANRP. Eu nu aveam cum sa intervin in derularea unui contract semnat in anul 2007.

Speculatie nefondata. Se sugereaza ca Cristian Paul a obtinut contractul cu ANRP ca sot al consilierei primului ministru. ADEVARUL ESTE CA:

1. Cristian Paul nu era director Romcontrol, a preluat functia abia in 2011.

2. In 2007, Cristian Paul nu era sotul meu.

3. In 2007 nu eram consiliera niciunui prim-ministru.

In sfarsit, trunchierea informatiei. In anul 2010, sotul meu s-a angajat la Romcontrol abia in luna noiembrie. Asadar, nu are legatura cu incasarile pe parcursul anului 2010. In anul 2011 s-au incasat 153.000 lei, buna parte din ei reprezentand evaluari facute in anii anteriori, cand sotul meu nu conducea aceasta firma. In prezent, ANRP are o datorie de 80.000 euro catre Romcontrol pentru lucrarile efectuate in trecut.

Minciuna, calomnie, dezinformare – cu ajutorul acestor “arme jurnalistice” cer publicarea dreptului la replica in acelasi spatiu publicistic si in aceleasi conditii grafice in cadrul site-ului gandul.info. De asemenea, imi voi cere dreptatea in instanta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel