Andreea Mantea și Cove fac “Nuntă cu Surprize” la Kanal D

Cove și Mantea
Cove și Mantea

Kanal D lansează sâmbăta 4 iunie, de la ora 20:30 emisiunea « Nunăa cu surprize » - un concurs inedit între cele mai frumoase nunți din România, unde Andreea Mantea și Gabriel Coveseanu (Cove) vor fi, alături de nași, amfitrioni și părtași în ale surprizelor pregătite mirilor.

”Cuplurile care au trimis la redactia Kanal D invitatia de a participa la nunta lor si care astfel s-au inscris in concursul « Nunta cu Surprize » vor fi vizitate la nunta de cele doua vedete Kanal D: Andreea Mantea si Cove. Gazdele emisiunii au misiunea ca impreuna cu nasii sa pregateasca surprize inedite pentru miri si astfel nunta sa fie nu numai un moment unic si de neuitat pentru miri si nuntasi dar si cea mai apreciata de publicul telespectator”, scrie postul de televiziune, într-un comunicat de presă.

“Nuntă cu surprize” este un reality cu nunți adevărate, în care protagoniștii sunt nașii și nu mirii. Ei sunt sarea și piperul show-ului, pentru că se vor da peste cap ca finii lor să aibă o nuntă așa cum au visat. Telespectatorii vor putea vedea cum arată o nuntă tradițională de la țară unde masa festivă are loc în cort, sau una de fițe unde nașii își permit să dea oricât pentru ca finii lor să se bucure la intensitate maximă, de momentul unic din viațălor, nunta.

„Am acceptat propunerea de a fi unul din prezentatorii reality-show-ului ”Nuntă cu surprize” pentru că mi s-a părut un format fresh, dar atipic pentru că voi fi martoră la cele mai inedite nunți, iar telespectatorii vor avea ocazia să vadă o adevarată bătălie între nașii mirilor pentru organizarea nunții perfecte. Sunt sigură că vor fi atât momentele haioase sau poate tensionate, dar și multe pline de romantism care mă vor emoționa profund”, a declarat Andreea Mantea.

“Ce poate fi mai frumos și mai emoționant decât să participi la momentele cele mai prețioase din viața unor oameni. Vom aduce în casele telespectatorilor, momente unice, emoții puternice și lacrimi de fericire. Sunt convins că show-ul “Nuntă cu surprize” va fi unul care vă va cuceri”, a spus Gabriel Coveseanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel