Andreea Gherasim. Observatorul, nume nou în departamentul Meteo

Andreea Gherasim a început prin a lucra în redacția Observatorului Antenei 1, la secția Social. Începând de săptămâna aceasta, telespectatorii Antena 1 au avut ocazia să o vadă într-o nouă ipostază și un nou domeniu, ca prezentator de Meteo în cadrul Observatorului. 

S-a alăturat colegilor Mihai Jurca și Iuliana Pepene și mărturisește că are planuri foarte mari în continuare. Deși este extrem de entuziasmată de oportunitate, este conștientă că orice pas înainte este dublat și de multe provocări.

"E un moment important pentru mine, mai ales că s-a întâmplat totul foarte repede. Colegul meu, Mihai Jurca, a avut încredere în mine și m-a lăsat într-o zi să încerc să fac o probă. Mi se părea extrem de dificil ce făcea el, pentru că rubrica meteo e mult mai mult decât citirea unor temperaturi", a spus Andreea Gherasim.

Cu toate acestea, este convinsă că va avea parte doar de vreme bună și că atmosfera creată de colegii din platou o va ajuta. "Îi am și pe Olivia și pe Vali, care sunt tot timpul plini de energie și îmi transmit din starea lor. După 1 an și 3 luni de Observator Matinal, ne-am creat o relație de prietenie și ne simțim foarte bine dimineața, sperăm ca și cei de acasă să preia din energia noastră la începutul zilei", a declarat Andreea Gherasim.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel