Andreea Esca, secretul unei căsnicii perfecte: ''Este absolut necesar acest lucru''

De mai bine de douăzeci de ani, Andreea Esca trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandre Eram. Cei doi au împreună doi copii, pe Alexis, în vârstă de 16 ani și pe Aris, de numai 12 ani.

Vedeta PRO TV își amintește cu drag de momentul în care l-a cunoscut pe cel care avea să îi devină soț. Totodată, ea mărturisește ce i-a ținut împreună atâta timp.

„Ne-am întâlnit la o petrecere şi, pe urmă, întâmplător, aveam să aflu că locul în care se făceau sacourile noastre era şi locul în care lucra el, respectiv o fabrică de confecţii, şi aşa a început totul. Întotdeauna a fost un mare susţinător a tot ceea ce am făcut eu, ceea ce m-a ajutat foarte mult în carieră şi chiar în viaţa personală, pentru că, atâta vreme cât cineva te susţine profesional, ai linişte acasă şi este absolut necesar acest lucru dacă vrei să ai timp pentru pasiunea ta profesională. Și eu mă gândesc la tot felul de lucruri care să-i placă, îl susţin în iniţativele lui, în dezvoltarea brandului pe care îl are de cosmetice, în pasiunile lui. Eu cred că atunci când trăieşti cu cineva, iată, anul viitor se fac 20 de ani, trebuie să existe foarte multe pasiuni comune., a spus Andreea Esca, potrivit cancan.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel