Andreea Esca RECUNOAȘTE: "Am hărțuit oameni". SACRIFICII pentru un interviu cu Hagi

Andreea Esca a făcut sacrificii uriașe pentru un interviu cu Gică Hagi, în momentul retragerii lui din fotbal. 

Andreea Esca, una dintre cele mai celebre prezentatoare TV din România, a dezvăluit că a fost pasionată de Gică Hagi și pentru un interviu cu el a făcut sacrificii uriașe. 

Gică Hagi s-a retras din fotbal pe 24 aprilie 2001 printr-un eveniment intitulat ”Gala Hagi”, iar Andreea Esca era în acel moment reporter. Astfel, aceasta și-a dorit cu ardoare să facă un interviu cu fostul internațional român și nu i-a fost foarte ușor să ajungă la el.

„Am alergat ca o nebună atunci. Am hărțuit o mulțime de oameni, pe Victor Pițurcă, frații Becali. Pițurcă nu îmi mai răspundea la telefon. Îmi doream enorm să fac un interviu cu Gică Hagi. Aceasta era misiunea mea. Trebuia să vorbesc cu el înainte să se retragă, la Gala Hagi. În cele din urmă, am reușit să ajung la el. Trebuia să intrăm în emisie, eram primul moment din jurnalul de știri. Iar el nu apărea în cadru, credeam că îmi explodează bila. Ca de obieci, după moment, ești fericit că ți-a ieșit, nu mai contează chinurile prin care ai trecut”, a povestit Andreea Esca, la Pro X.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel