Andreea Esca, în doliu: Mi-a fost alături în toate etapele vieţii

Rodica Mitu / 04 sep 2017 / 20:23 Salveaza PDF Comentarii

Andreea Esca se află în doliu, după ce profesoara ei de limba engleză s-a stins din viață. 

„Cu mare durere în suflet vă anunt încetarea din viaţă a minunatei mele profesoare de limba engleză, Tatiana Ivanovici. Tatiana ne-a fost multora nu numai un dascăl, cum aş dori oricui, ne-a fost mentor, prieten, confident. Tatiana mi-a fost alături în toate etapele vieţii de când am implinit 9 ani şi voi continua să-i povestesc despre mine, chiar daca nu ne vom mai întâlni…fizic.

Tatiana mi-a facut tort de ziua mea de naştere şi de Sfântul Andrei până acum, cu toate ca avea 90 de ani, si ar fi fost gata, în fata liftului, pentru orice piesă de teatru sau concert….Ţinea minte tot despre mine şi prietenii mei, de când eram adolescenti, nu rata niciun jurnal si nicio emisiunea de-a mea şi avea o vitrina cu poze de la nunţile elevilor preferati. N-a avut copii dar cu siguranţă ne-a avut pe noi, care am iubit-o din tot sufletul.

Pentru elevii care doresc să-i fie alături, înmormântarea va avea loc mâine, ora 12, la Cimitirul Evanghelic Lutheran, soseaua Giurgiului nr 4. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!”, a scris Andreea Esca pe Facebook.

 

(w670)

Foto Facebook / Andreea Esca

 

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +1    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.DE2