Andreea Crețulescu - Victor Ciutacu, REPLICI EXPLOZIVE la RTV! Cine are dreptate?

România TV organizează luni seară, de la ora 20.00 prima dezbatere naţională despre referendumul pentru definierea familiei. Andreea Creţulescu susţine tabăra "NU", iar Victor Ciutacu tabăra "DA".

”Mă duelez pe referendum cu Crețuleasca. Ea e azi cu NU, eu sunt azi cu DA. Una peste alta, poate mă convinge să trec de cealaltă parte...”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Plenul Senatului, în calitate de for decizional, a adoptat în 11 septembrie proiectul legislativ care îşi propune revizuirea articolului 48 din Constituţie, în sensul că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie, şi nu între soţi, aşa cum este în prezent. "Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor", se arată în propunerea de modificare a art. 48 alin. (1) din Constituţia României.

Dezbaterea va putea fi urmărită la România TV

Referendumul privind redefinirea familiei în Constituţie va avea loc pe 6 şi 7 octombrie, între orele 7.00 şi 21.00. Întrebarea care le va fi adresată cetăţenilor şi la care aceştia trebuie să răspundă cu „da" sau „nu" va fi: „Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?".

În această seară, România TV organizează prima dezbatere naţională. Andreea Creţulescu susţine tabăra "NU", iar Victor Ciutacu tabăra "DA". Cine credeți că are dreptate?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel