Andreea Crețulescu, de la Realitatea TV la alt post de televiziune

andreea cretulescu
andreea cretulescu

Jurnalista Andreea Crețulescu lasă Realitatea TV pentru alt post de televiziune.

Andreea Crețulescu pleacă de la postul de televiziune unde a lucrat din 2005, an când a fost cooptată în echipă. Ziarista a ales să meargă la România TV. Informația a fost confirmată chiar de către Andreea Crețulescu pentru paginademedia.ro.

“Am avut o relație bună cu Cozmin Gușă și proiecte jurnalistice superbe aici la Realitatea TV. Nu se întâmplă nimic cu Realitatea TV, va rezista și va rămâne un foarte bun post de știri”, a declarat jurnalista pentru sursa citată anterior. Până la momentul actual, nu se știe cu exactitate ce emisiune va prezenta ziarista, urmând ca aceasta să anunțe în perioada următoare.

Andreea Crețulescu a debutat în presă în anul 1993 ca reporter la Cronica Română, a continuat în presă scrisă cu Jurnalul Național, iar în ceea ce privește televiziunea, trebuie spus că a lucrat la Tele 7abc, Antena 1 și Realitatea TV. Andreea Crețulescu a moderat mai multe emisiuni printre care  “Deschide lumea”, “Editorii Realității”, “Reporterii Realității”, “Fabrica”, “Tu decizi”, “Realitatea te privește”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel