Andreea Crețulescu - Virgil Guran, conflict, în direct, la televizor: ''Mi se pare absurd''

Virgil Guran și Andreea Crețulescu
Virgil Guran și Andreea Crețulescu

Prezentatoarea Andreea Crețulescu și liberalul Virgil Guran au avut o discuție aprinsă, în direct, la România TV, pe tema măsurilor promise de Președintele Klaus Iohannis pentru românii din diaspora și pe care nu le-a împlinit.

Andreea Crețulescu: Aveți vreo explicație de ce Președintele a spus: <<fac 25 de măsuri pentru oamenii din diaspora>>. Ce s-a întâmplat cu aceste măsuri?

Virgil Guran: Păi cele 25 de măsuri putea să le facă dacă partidul aflat la guvernare să poată să voteze acele măsuri.

Andreea Crețulescu: Glumiți, nu?

Virgil Guran: Nu glumesc, vorbesc foarte serios. Președintele României, așa cum scrie Constituția, nu dispune nici de bani, nu poate să facă nici legi.

Andreea Crețulescu: Nu l-a avut pe Cioloș un an de zile? Era Guvernul lui. 

Virgil Guran: Acel Guvern nu exista fără sprijinul PSD-ului. Lăsați-mă să termin că aici când văd că ia cuvântul un liberal imediat trebuie oprit. După aceea vă las să ne criticați dacă e cazul.

Andreea Crețulescu: Dar nu vă criticăm. Mi se pare absurd și neloial pentru oamenii ăștia care v-au votat, ca după trei ani să spuneți: noi nu am fost la guvernare, deși ați fost un an la guvernare, și că dumneavoastră pentru că nu aveți Guvernul nu puteți să faceți nimic, e absurd. 

Virgil Guran: Nu, eu v-am răspuns din punct de vedere logic, dacă cineva vrea să aibă logică, un Președinte nu poate să stabilească legi sub nicio formă., a fost dialogul aprins între prezentatoarea Andreea Crețulescu și liberalul Virgil Guran la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel