Andreea Crețulescu - Virgil Guran, conflict, în direct, la televizor: ''Mi se pare absurd''

Bianca Ştefan / 26 iul 2018 / 20:50 Salveaza PDF Comentarii
Virgil Guran și Andreea Crețulescu
Virgil Guran și Andreea Crețulescu

Prezentatoarea Andreea Crețulescu și liberalul Virgil Guran au avut o discuție aprinsă, în direct, la România TV, pe tema măsurilor promise de Președintele Klaus Iohannis pentru românii din diaspora și pe care nu le-a împlinit.

''Andreea Crețulescu: Aveți vreo explicație de ce Președintele a spus: <<fac 25 de măsuri pentru oamenii din diaspora>>. Ce s-a întâmplat cu aceste măsuri?

Virgil Guran: Păi cele 25 de măsuri putea să le facă dacă partidul aflat la guvernare să poată să voteze acele măsuri.

Andreea Crețulescu: Glumiți, nu?

Virgil Guran: Nu glumesc, vorbesc foarte serios. Președintele României, așa cum scrie Constituția, nu dispune nici de bani, nu poate să facă nici legi.

Andreea Crețulescu: Nu l-a avut pe Cioloș un an de zile? Era Guvernul lui. 

Virgil Guran: Acel Guvern nu exista fără sprijinul PSD-ului. Lăsați-mă să termin că aici când văd că ia cuvântul un liberal imediat trebuie oprit. După aceea vă las să ne criticați dacă e cazul.

Andreea Crețulescu: Dar nu vă criticăm. Mi se pare absurd și neloial pentru oamenii ăștia care v-au votat, ca după trei ani să spuneți: noi nu am fost la guvernare, deși ați fost un an la guvernare, și că dumneavoastră pentru că nu aveți Guvernul nu puteți să faceți nimic, e absurd. 

Virgil Guran: Nu, eu v-am răspuns din punct de vedere logic, dacă cineva vrea să aibă logică, un Președinte nu poate să stabilească legi sub nicio formă.'', a fost dialogul aprins între prezentatoarea Andreea Crețulescu și liberalul Virgil Guran la România TV.

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24