Andreea Cosma, noi acte împotriva procurorului Negulescu

Andreea Cosma
Andreea Cosma

Andreea Cosma a depus acte la Parchetul General împotriva lui Mircea Negulescu.

 
 

Andreea Cosma a depus plângere penală împotriva procurorului DNA Mircea Negulescu, cunoscut drept procurorul Portocală, şi a altor patru persoane, ofiţeri şi subofiţeri de poliţie judiciară în cadul SIF-1.P.J. Prahova, şi cere daune în valoare de 1,5 milioane de euro.

Deputatul PSD îi acuză pe aceştia de sustragerea sau distrugerea de înscrisuri, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă şi abuz în serviciu.

Certificat medical

Mai exact, Andreea Cosma susţine că în timpul percheziţiei la biroul ei notarial a fost ridicată întreaga arhivă notarială, "fără a fi lăsate copii de pe acte în arhivă, astfel cum prevăd normele legale în vigoare".

„Sustragere sau extragere de înscrisuri, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă și abuz în serviciu. A luat vreo 20.000 de acte, din care 10.000 de acte autentice. Am cerut daune morale și materiale, pentru că am depus și certificatul medical prin care demonstrez că în timpul urmăririi penale am pierdut sarcina", a spus Andreea Cosma, vineri, la sosire la Parchetul General. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel