Andreea Cosma aruncă bomba: Sebastian Ghiţă a transmis poza cu Kovesi

Andreea Cosma
Andreea Cosma

Deputatul Andreea Cosma a anunţat, la România TV, că Sebastian Ghiţă a transmis autorităţilor care lucrează la dosarul ce o vizează pe Laura Codruţa Kovesi fotografia pe care spunea că o are cu fosta şefă a DNA. 

Deputatul PSD Andreea Cosma a intervenit, telefonic, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV pentru a comenta anunţul făcut de către Laura Codruţa Kovesi, cea care a informat că a fost chemată pentru audieri la Parchetul General.

"E un început de dreptate. E vorba de acuzaţia de luare de mită, subiectul cu avionul care l-a adus pe Popa din Indonezia, denunţul lui Ghiţă pe care eu l-am susţinut. Am fost audiată şi eu în acest dosar şi am susţinut denunţul lui. În legătură cu declaraţia mincinoasă, e vorba de declaraţia doamnei Kovesi pe care a dat-o la Parchetul General în care a susţinut că nu l-a cunoscut niciodată pe Sebastian Ghiţă. Domnul Ghiţă s-a ţinut de cuvânt şi dacă nu a dat public poza la presă sau în online a dat-o, aşa cum a promis, la audierea făcută de către procurori.

Nu ştiu unde a fost făcută fotografia, dar pot să vă confirm că a fost puse la dispoziţia anchetatorilor. Aş vrea, ca cetăţean al României, să-i cer doamnei Kovesi să respecte procedura şi să se prezinte la audieri aşa cum noi toţi ne-am prezentat", a declarat Andreea Cosma.

Vezi şi: Liga Campionilor: Ajax - Real Madrid, LIVE. Scor final

Piperea: Kovesi este penală. Efect de sabie cu două tăișuri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel