Povestea emoționantă a Andreei Chiriac, ultima victimă de la Colectiv

Andreea Chiriac, în vârstă de 28 de ani, este cea de-a 32-a victimă a incendiului din clubul Colectiv. Tânăra care a pierdut în această dimineață lupta cu viața încerca să strângă bani pentru un credit ipotecar, care să îi salveze casa de la scoaterea la licitație și familia de la evacuare forțată, scrie euractiv.ro.

Însă povestea de viață a Andreei implică și alte momente triste. La începutul liceului, tânăra își pierduse mama, după o bătălie cumplită cu cancerul. În facultate, Andreea Chiriac muncea, pentru a oferi un necesar sprijin pentru tatăl său și sora mai mică, Roxana, iar în prezent încerca să strângă bani pentru a lua un credit ipotecar, în vederea stingerii datoriei și pentru a evita ca familia ei să fie evacuată forțat.

În 2008, în perioada de boom financiar, familia a contractat un credit ipotecar în franci elvețieni. Din cauza căderii pieței imobiliare, tatăl Andreei Chiriac a avut veniturile de agent imobiliar mult scăzute, iar rata a crescut până la punctul nesustenabil. După mai multe amânări de plată, datoriile s-au acumulat până la nivelul de 133.000 de dolari.

Licitația organizată de bancă va avea loc pe data de 16 noiembrie. O campanie de strângere de donații a fost inițiată pe generosity.com și poate fi văzută aici.

[citeste si]



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel