Andreea Berecleanu, mesaj emoționant după moartea Iuliei Gătej

Andreea Berecleanu a postat un mesaj emoționant după moartea Iuliei Gătej, alături de câteva imagini care arată redacția goală.

"3,40
1,40
3,12
Minute si secunde.
Atat au durat cele 3 reportaje despre Iuliana prezentate la Observator. Nu poti sa scrii, nu poti sa vorbesti, nu poti sa judeci, nu poti sa crezi, nu poti sa ierti... Suntem inca niste copii, nu putem sa privim soarta in fata, e clar! Ne maturizam atunci cand dam piept cu situatii limita, de atatea ori intr-o viata de reporter, dar in adancul sufletului fugim acasa la mama si la tata sa ne aduca mangaiere. O meserie grea, ca multe altele. O meserie de consum practicata de oameni care stiu ce inseamna sacrificiul. Mereu pe drumuri, alergati, agitati dar liberi! Cand am terminat Observatorul redactia era goala, pustiita, fara viata, fara freamat. Cativa oameni tristi care aveam de facut un jurnal ca niste muste ametite, cel mult privindu-ne si capatand un aer comun al durerii sfasietoare. Ceilalti, porniti deja spre un ultim ramas bun. Cu autocarele, cu trenul, cu masinile, azi, la noapte, maine... Vom fi langa ea pe ultimul drum, drumul ei inapoi catre locul unde s-a nascut. Iuliana a ramas intr-un fel acasa... Maine va fi inmormantarea la Focsani, la ora 12. Sa ne rugam pentru sufletul ei!", este mesajul Andreei Berecleanu.

Iulia Gătej, jurnalistă Observator și Antena 3, a murit în seara de Ajun după ce mașina la volanul căreia se afla a intrat într-un stâlp.

Iuliana se îndrepta spre Focșani pentru a petrece Crăciunul alături de familie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel