Andreea Berecleanu: "Mă intrigă. Cât îmi stă în putință…"

Jurnalista Andreea Berecleanu a scris despre un subiect delicat, unul care o intrigă și împotriva căruia încearcă să lupte. 

"Vreau să vă împărtășesc ceva ce mă intrigă și cred că și pe voi! Voi aveți încredere într-un medic care vorbește despre meseria lui părtinitor? Care face reclamă la diferite produse și apoi ți le îndeasă pe sub piele, pe gât, pe forumuri, pe la TV, pe Facebook, pe unde apucă, dar sub formă de informație medicală și mai ales educativă? De ce trebuie să acceptăm să primim aceste sfaturi pline de învățăminte plătite gras? Ei își pierd credibilitatea dar își umplu buzunarele. Noi însă avem mai mult de pierdut. Mă trag dintr-o familie cu mulți medici, de aceea poate, indiferent de vremuri, nu pot să închid ochii. Cât îmi stă în putință și cât datorez din postura de jurnalist și de părinte, o să încerc să fac ceva. Va fi, poate, o picătura într-un ocean, dar picătura nu e plătită.

Ministru din comunism dezvăluie cine este cu adevărat Traian Băsescu. Mihai Gâdea: E înspăimântat 

P.S. În timp ce scriam aceste rânduri, aflu că Dr Oz este implicat într-un scandal din cauză că a recomandat niște suplimente alimentare care nu erau avizate de specialiști", a scris Andreea Berecleanu, pe pagina sa de socializare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel