Andreea Berecleanu, atac la Andreea Esca. Vezi motivul

berecleanu
berecleanu

Andreea Berecleanu, prezentatoarea Antenei 1,   o acuză pe Facebook pe Andreea Esca de faptul că i-ar fi furat o idee  de campanie în care e vorba despre ia românească.

La nouă ani de la lansarea revistei The ONE, Andreea Esca a inițiat campania: "Iac-aşa e ia mea". Mai mult, atât știrista  de la PRO TV, cât şi alte vedete ale trustului vot apărea pe ecran îmbrăcate în ie. "Fii mândră de asta! Poartă ie pe 17 mai, oriunde te-ai afla, să arătăm lumii cum arată frumuseţea în româneşte," este mesajul Andreei Esca.

 Potrivit Andreei Berecleanu, ideea campaniei demarată de Esca ar fi fost copiată de laAntena 1, care a avut  această idee în 2012. Mai mult vedeta Antenei 1  a ţinut să menţioneze pe Facebook acest aspect. " Mă bucur că Mediapro, din care face parte şi revista The ONE-a alăturat campaniei "E timpul românilor" iniţiate de Antena 1 în vara anului trecut. Niciodată nu e prea târziu! Îi doresc revistei The One viaţă lungă şi originalitate. La mulţi ani!", a scris Berecleanu, evident ironic, pe reţeaua de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel