Andreea Bălan, DESFIINȚATĂ. Schimb de REPLICI: Prea multă miorlăială! / Parcă trăiesc pe altă lume

Andreea Bălan a fost taxată dur în mediul online. 

Andreea Bălan a fost aspru criticată după ce a postat un nou videoclip cu fiicele ei, în timp ce le-a dus la cumpărături și se pregătesc de Crăciun. Mamele care o urmăresc pe vedete i-au spus rapid că nu e prea bine ce face, având în vedere că mulți părinți au rămas fără locuri de muncă și nu le pot cumpăra copiilor atâtea lucruri și cadouri. 

"Sunt foarte mulți părinți care în timpul asta nu lucrează și tremură cu gândul: ce pun pe masă, cu ce își îmbracă copii, din ce îi pun o plombă la copii sau dacă Moș Crăciun va veni. Și deschizi Facebook, YouTube și "influenceritele" parcă trăiesc pe altă lume... laude, magazine, shopping, reclame că din asta trăiți voi dar....nu este tocmai ok. Cred că ar mai trebui să coboram cu piciorul în realitate", a scris o mămică la postarea Andreei Bălan. 

"Da, înțeleg ce spui, dar acesta este jobul meu acum. Ar trebui să nu mai postez nimic?", i-a răspuns artista la scurt timp. 

"Pur și simplu creezi imaginea unei vieți perfecte și nu e așa! Prea multă miorlăială! Ar trebui să fii mai autentică!", "Andreea Bălan dacă ai să mai dai explicații la toate frustratele și neîmplinitele o să îți spună și în ce poziție să dormi", au fost alte comentarii ale urmăritoarelor Andreei Bălan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel