Andrea Bocelli a cântat de Paştele catolic în Domul din Milano, fără spectatori

Andrea Bocelli, unul dintre artiştii italieni cei mai cunoscuţi în lume a cântat de Paştele catolic în Domul din Milano, fără spectatori.

Vocea tenorului italian Andrea Bocelli a răsunat duminică, cu ocazia Paştelui catolic, în interiorul Domului din Milano, complet gol, pentru un concert unic gândit ca "o rugăciune" în faţa coronavirusului, transmite AFP, scrie Agerpres. 

Concertul tenorului italian a început la orele 19.00 (17.00 GMT) în catedrala goală şi a fost difuzat în direct prin internet pe YouTube.

Andrea Bocelli a interpretat mai multe piese de muzică religioasă, printre care Ave Maria de Charles Gounod ori Santa Maria de Pietro Mascagni, şi a încheiat cu imnul bisericesc Amazing Grace.

Câteva vocalize în piaţa Domului

Înainte de concert, Andrea Bocelli a făcut câteva vocalize în piaţa Domului, simbol al oraşului Milano, de asemenea complet goală.

"Să ne rugăm, în casa Domnului şi în ziua celei mai importante sărbători creştine, ca să putem depăşi cât mai repede posibil această perioadă dramatică şi să pornim cu o nouă conştiinţă pentru a ajunge la un nou mod de a avea grijă de aproapele şi de planeta noastră", a spus tenorul italian pentru a-şi explica proiectul.

Lombardia, a cărei capitală este Milano, rămâne regiunea din Italia cea mai grav afectată de coronavirus, cu peste 10.600 de morţi din cele aproximativ 20.000 înregistrate în ţară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel