André Rieu, premiat la Gala 'Om între oameni'. Cuvinte emoționante despre România-VIDEO

Violonistul André Rieu care a primit marţi premiul internaţional 'Prietenii României', în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă 'Om între oameni', a mărturisit, într-un mesaj video, că are o relaţie specială cu publicul din România. Artistul nu a fost prezent la evenimentul ce a avut loc la Bucureşti, dar a trimis un mesaj înregistrat.

'La vârsta de 66 de ani m-am îndrăgostit din nou de România şi de români. În timpul celor şapte concerte (de anul trecut - n.r.) am fost impresionat de spectatorii români. Simt că am o relaţie specială cu acest public', a declarat André Rieu, în timp ce în spatele său rulau imagini de pe DVD-ul 'Live în Bucureşti'.

Acest DVD a fost lansat de către artist la sfârşitul anului trecut în beneficiul victimelor tragediei de la club Colectiv.

'Românii au fost afectaţi, la sfârşitul lui octombrie, de o tragedie ce a fost în jurnalele de ştiri din întreaga lume. Am fost profund şocat de ce s-a întâmplat la club Colectiv. Tot ce vă pot oferi este muzica mea şi sper ca suma strânsă din vânzările DVD-ului meu îi vor ajuta pe toţi cei afectaţi', a adăugat artistul, care a mai spus că îi aşteaptă pe români la concertul său din iunie, din Piaţa Constituţiei. Artistul a arătat că premiul venit din partea românilor îl face 'foarte mândru'.

Printre laureaţii ediţiei actuale a Galei Premiilor de Excelenţă în Civism 'Om între oameni' s-au aflat de asemenea: Ilie Năstase, care a primit premiul Excelenţă în sport, Dumitru Prunariu, care a primit premiul 'Aspiraţie şi cutezanţă', Dorel Vişan - premiul 'Magia Cuvântului', Mircia Dumitrescu - premiul 'Patriarhul Artelor', Nicolae Tănase - premiul 'Spiritualitate şi har', Nicolae Zamfir - premiul 'Ştiinţa mileniului trei' şi cadrele medicale care au ajutat victimele de la Colectiv - premiul 'Medicina - corifeii vieţii'. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel