EXCLUSIV  Anda și Bogdan Maleon, spânzurați. Trei ipoteze după ce s-a aflat că băuseră mult alcool

Bogdan Maleon şi soţia sa, Anda Maleon, au consumat alcool înainte de a se sinucide, conform raportului medicilor legişti. Femeia avea o alcoolemie de 2,40 grame/litru alcool pur în sânge, iar Bogdan Maleon - 1,70 grame/litru alcool pur în sânge.

Odată cu trecerea timpului, misterul se adâncește în cazul nenorocirii de la Iași. Nimeni nu știe dacă a fost sugrumare sau spânzurare în cazul Andei Maleon, dar acest lucru se poate stabili la necropsie.

Rămân mari semne de întrebare, ținând cont că Bogdan Maleon a murit la trei ore după soția sa. Anda Maleon poate suferea de depresie, iar mulți oameni care se confruntă cu această boală își îneacă amarul în alcool și apoi recurg la gesturi extreme. Se va pune un diagnostic retrospectiv după ce se va discuta cu apropiații ei pentru a vedea dacă era tăcută și, în general, cum se comporta în anumite situații. 

Trei variante

Jurnalistul Val Vâlcu vorbește despre trei variante în cazul tragediei de la Iași. În primul rând, există cazul în care Anda Maleon s-a sinucis după ce a băut. Bogdan Maleon a descoperit-o și, dat fiind faptul că a iubit-o enorm, a considerat că viața nu mai are sens și și-a pus capăt zilelor. Au fost găsiți în aceeași încăpere. El și-a luat viața în același mod precum soția sa. Este, dacă vreți, varianta "Romeo și Julieta".

Mai putem vorbi și despre situația în care, din motive necunoscute, ar fi putut fi crimă urmată de sinucidere. Există și probabilitatea ca Bogdan Maleon să fi băut cu soția lui și, la un moment dat, profitând de faptul că și-a pierdut conștiința, să o fi pus în ștreang. Este puțin plauzibil, dar este o variantă de analizat pentru a se elimina orice speculație. Trebuie aflat, de la apropiații bărbatului, cum se comporta Bogdan Maleon atunci când consuma alcool. Este varianta "Omul nostru din Havana" de Graham Greene unde eroul îl îmbată pe adversar.

Nu în ultimul rând, mai este și varianta în care cineva să îi fi îmbătat și apoi să îi fi ucis. Totuși, neexistând semne de violență la niciunul dintre ei, scade ipoteza că o terță persoană a intrat peste ei în casă și i-a omorât, înscenând sinuciderile. 

[citeste si]

Bogdan Maleon şi soţia sa au fost găsiţi în locuinţa lor de pe strada Alistar, de o rudă care era îngrijorată că nu au ajuns la masa de Crăciun şi nici nu răspundeau la telefon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel