Anda și Bogdan Maleon, spânzurați. Amănunt groaznic care ridică semne de întrebare

Scutaru Cristina / 26 dec 2017 / 22:45 Salveaza PDF Comentarii

Mihai Untaru, comisar-șef în rezervă, a ridicat mai multe semne de întrebare, pentru DC News, în ceea ce privește tragedia soților Maleon din Iași: ușa casei lor era încuiată sau nu?

Ruda care i-a găsit morți a spus că ușa era deschisă. Acest lucru indică faptul că nu poate fi exclusă posibilitatea ca Anda și Bogdan Maleon să fi fost uciși. Pare greu de crezut acest lucru, dat fiind faptul că au fost găsiți spânzurați, dar scenariul unei crime făcute de o terță persoană nu este exclusă.

[citeste si]

Soții Maleon ar fi trebuit să onoreze invitația la masă a unei rude care, mirată că cei doi nu îi mai răspund la repetatele apeluri telefonice, s-a dus direct la ei acasă să vadă ce s-a întâmplat. De cum a ajuns în dreptul locuinței a realizat că ceva nu este în ordine, pentru că ușa casei era deschisă. Câteva zeci de secunde mai târziu, bărbatul – un cumătru al soților Maleon -, a încremenit în capul scărilor care urcau spre mansarda locuinței situate pe strada Alistar. De acolo se vedea atârnând cadavrul lui Bogdan Maleon, directorul Bibliotecii Centrale Universitare din Iași. Nu a mai făcut nici un pas și, în stare de șoc, a pus mâna pe telefon și a alertat poliția, care, împreună cu procurorii ieșeni, au declanșat ancheta. Acest lucru se întâmpla luni, pe la ora 16:00, scrie Libertatea.

Rămâne de văzut ce s-a întâmplat, de fapt, în acest caz.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27