Anchetatorii, cu Dincă în pădurea de lângă Caracal unde au fost găsite rămășițele umane. Update

Gheorghe Dinca
Gheorghe Dinca

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, este dus de către anchetatori în pădurea de lângă Caracal, unde au fost găsite și rămășițe umane.

Update: Avocatul familiei Luizei spune că acolo există o victimă. Nu există date despre cine este victima, anunţă avocatul citat de Antena 3.

Ştirea iniţială: Gheorghe Dincă le-a spus procurorilor că a abanadonat mai multe lucruri acolo, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că Gheorghe Dincă este condus luni în teren, mai exact în pădurea de lângă Caracal unde au fost găsite rămășițe umane, deoarece le-a spus anchetatorilor că a abandonat lucruri acolo.

Avocatul familiei Luizei Melencu a declarat, la fața locului, că verificările au fost în locul unde Gheorghe Dincă a condus anchetatorii.

Întrebat dacă Dincă Dincă și-a schimbat declarațiile, avocatul a răspuns: „Nu. Credeți-mă, omul acesta spune anumite adevăruri, dar și minte foarte mult, că este învățat cum să mintă. De data asta a spus ceva adevărat. Nu știm cine este victima, dar există date că există o victimă".

Rămășițele umane ar aparține Luizei Melencu

Anchetatorii au găsit, luni, într-o pădure de lângă Caracal, rămășițe umane despre care Gheorghe Dincă susține că ar aparține Luizei Melencu, tânăra dispărută în luna aprilie și despre care se presupune că ar fi a doua victimă a bărbatului.

Luiza Melencu este dispărută din luna aprilie și se presupune că ar a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, anchetatorii încercând în ultimele zile să fixeze prezența Luizei la domiciliul bărbatului.

Sâmbătă, procurorii DIICOT au anunțat, oficial, că în urma analizelor Institutului Național de Medicină Legală a oaselor ridicate de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceșanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel