Anchetarea pompierilor care nu au închis Ferma Dacilor, cerută de DNA

Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN

DNA cere anchetarea pompierilor care nu au închis Ferma Dacilor.

Direcția Națională Anticorupție (DNA) cere în instanță redeschiderea dosarului în care au fost cercetați pompierii care au făcut verificări la Ferma Dacilor și nu au aplicat sancțiuni.

VEZI ȘI:  Bombă în cazul incendiului de la Ferma Dacilor! Statul ar putea plăti despăgubirile / video

"Este o cerere de ultimă oră depusă în instanță de către DNA, potrivit surselor noastre, ceea ce înseamnă că judecătorii trebuie să dispună dacă se va începe această anchetă din nou sau dacă nu.

Evident că asta depinde de documentele pe care le depun procurorii anticorupție în instanță, având în vedere că ei trebuie să aducă probe noi în acest caz, să pună în noul context tot ceea ce s-a întâmplat în legătură cu presupusele fapte de abuz în serviciu de care îi acuzau în trecut pe fostul adjunct de la ISU Prahova, vorbim despre colonelul Elisei Tiberiu Dumitru și, de asemenea, în legătură cu subalternii săi cărora le-ar fi dat dispoziție să facă prevenție și să nu dea sancțiuni, respectiv amenzi la Ferma Dacilor și la alte firme.

De ce a fost clasat dosarul

Acestea erau acuzațiile care li se aduceau la acea perioadă, însă iată că s-a luat atunci decizia de clasare a acestui dosar pe motiv că nu ar fi fost găsite probe suficiente care să contureze toate aceste acuzații.

VEZI ȘI: Ipoteze Ferma Dacilor. Cascadorul Chirvase: De ce nu au reușit să iasă oamenii din pensiune în timpul incendiului

Acum, din moment ce DNA trimite în instanță această cerere înseamnă că au fost găsite și alte probe, înseamnă că și-au dat seama de cât de gravă este situația în acest moment și că pun cumva în cârca acestor foști șefi responsabilitatea a ceea ce s-a întâmplat la Ferma Dacilor" a relatat Georgiana Murgilă, corespondent Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel