Anchetă pentru un polițist din Teleorman. Reacție virulentă: Să fie anchetată și Carmen Dan

Un om al legii din Teleorman riscă să fie dat afară din Poliție după ce a postat pe facebook o filmare în care arată un gândac ce se plimbă pe birou. Părerile sunt împărțite în acest caz, însă cea mai virulentă reacție vine din partea fostului președinte al SNSPC.

Ancheta a pornit pe motiv că polițistul nu avea voie să publice imagini din interiorul unei zone cu restricții, fiind în interiorul sediului poliției. Toader Paraschiv, fost președinte al SNSPC spune că pe acest model ar trebui anchetată și Carmen Dan, ministrul de Interne. 

"IPJ a hotărât o cercetare prealabilă. E absurd să vezi că cineva doar se gândește să facă așa ceva, în condițiile în care nu se întâmplă nimic. E discutabil, modul în care noi avem aceste legi, aceste regulamente. Doamna Carmen Dan v-a prezentat centrul operațional din MAI. Poate trebuie anchetată și domnia sa, poate avea autorizație" a spus Toader Paraschiv, fost președinte al SNSPC.

"De ani de zile încercăm să recredibilizăm această instituție. Dacă așa a considerat colegul că pot fi rezolvate problemele, eu nu pot fi de acord. Dacă aveam probleme, trebuiau ridicate la nivelul comenzii. De ce nu avem o sesizare? A fost mai simplu din punctul său de vedere să filmeze și să pună pe Facebook, ca noi să dezvoltăm acest subiect? (...) Oare gândacul cum a ajuns acolo? La locul de muncă cine menține curățenia? Nimeni nu a pus problema ca acel coleg să fie dat afară" a spus Florin Vîlnei, președintele SEDLEX, conform Antena3.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel