Anchetă la Spitalul Județean Vaslui după ce o femeie a făcut atac cerebral la scurt timp după externare

Ambulanță
Ambulanță

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Vaslui a declanşat o anchetă internă în cazul unei paciente de 62 de ani care a revenit cu ambulanţa la unitatea medicală în stare gravă la mai puțin de două ore după ce medici i-au pus alt diagnostic și au refuzat să o interneze.

O femeie de 62 de ani, din localitatea Doagele, se află în stare critică la SJU Vaslui, după ce a suferit un atac vascular cerebral pe o stradă din municipiul Vaslui, la scurt timp după ce medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) au trimis-o acasă.

Potrivit reprezentanţilor SJU Vaslui, femeia a ajuns la unitatea medicală cu ambulanţa la ora 4.00, fiind diagnosticată cu cefalee, constipaţie şi parestezii.

Medicii de la UPU au stabilizat-o şi, după aplicarea tratamentului de rigoare, i-au prescris o reţetă ca apoi, la ora 10.00, pacienta să părăsească unitatea medicală.

Însă, la mai puţin de două ore, a revenit la spital în stare gravă. Medicii au diagnosticat-o cu accident cerebral vascular, fiind internată în Secţia de Neurologie.

Aceștia fiind rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Vaslui au început propriile verificări în acest caz în care rudele femeii de 62 de ani acuză cadrele medicale de neglijenţă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel