Anchetă la Spitalul de copii. Viermi în baie - VIDEO

Direcţia de Sănătate Publică Galaţi a declanşat o anchetă la Spitalul de Pediatrie Sf.Ioan din localitate, după ce o femeie a postat pe un site de socializare imagini cu viermi într-o baie din unitatea sanitară.

Ne-am autosesizat cu privire la cele semnalate pe reţelele de socializare şi în consecinţă s-a luat legătura cu Spitalul de Pediatrie, unde doamna manager a declanşat deja o anchetă internă. De asemenea, şi Direcţia de Sănătate Publică va face o anchetă în acest sens, a declarat sâmbătă purtătorul de cuvânt al instituţiei, Liliana Iordăchescu.

Anchetele au fost declanşate după ce o tânără care se afla internată la Spitalul de Pediatrie împreună cu fetiţa în vârstă de 10 ani a filmat viermi în baia salonului, în zona cădiţei duşului.

VIDEO

Nu am avut curaj să folosesc toaleta, mi-am adus spirt şi am şters tot salonul ca să pot să stau liniştită. Nu ştiu de la ce au putut apărea viermii, dar nici în dimineaţa următoare nu s-a dezinfectat salonul, a declarat presei Steluţa Patriche. Ea i-a trimis filmuleţul soţului, care l-a postat pe un site de socializare.

Când am venit la soţie în vizită, pentru că am copilul aici internat, mi-a spus că a văzut viermi pe jos, în baia de la salon. I-am cerut să meargă înapoi, să filmeze şi să îmi trimită filmuleţul. Mă voi informa să văd unde trebuie să merg să depun toate plângerile, chiar şi la ministrul Sănătăţii. I-am trimis un mesaj pe Facebook doamnei ministru, sper să îl vadă, a declarat şi Mihai Patriche.

[citeste si]

Reprezentanţii Spitalului de Pediatrie au declanşat o anchetă internă.

Încercăm să investigăm cât de bine se poate pe tot palierul, de la parter până la etajul trei şi mansarda. Secţia este nou renovată, reabilitată. Noi desfăşurăm periodic, conform reglementărilor DSP, măsurile de dezinsecţie, deratizare şi de curăţenie. Analizăm şi noi intern care poate fi cauza apariţiei acelor viermişori. Poate fi de la umezeala acumulată sub cădiţele de duş. Totul este în curs de investigare, a precizat dr. Iuliana Moraru, medic specialist pediatru, Spitalul de Pediatrie Galaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel