ANCHETĂ la Jandarmeria Galați, după scandalul din Tecuci, unde un jandarm a amenințat un polițist

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Este anchetă la Jandarmeria Galați, după scandalul din Tecuci, unde un jandarm a amenințat un polițist și i-a spus soției sale să nu semneze procesul verbal de contravenție întocmit de agent.

Reprezentanții Jandarmeriei Galați au transmis, sâmbătă seară, că dezaprobă comportamentul jandarmului care a amenințat un polițist, în Tecuci.

„Cu privire la atitudinea colegului nostru față de organele de control ale poliției, comanda Jandarmeriei Galați dezaprobă total astfel de comportamente, care nu reprezintă instituția și mai ales statutul profesional. Totodată, vă precizăm că din ordinul comenzii la nivelul unității noastre urmează să fie constituită de urgență o comisie de verificare a comportamentului colegului nostru și a aspectelor care au condus la o astfel de atitudine, urmând ca la finalizarea verificărilor să revenim în cel mai scurt timp în spațiul public cu concluziile acestor verificări”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Galați.

În funcție de rezultatul verificărilor, jandarmul poate fi sancționat disciplinar sau, dacă este cazul, conform prevederilor regulamentelor militare.

„Respectarea legii nu este o opțiune, indiferent de calitatea pe care o avem, ofițer sau subofițer, și trebuie respectată legea, iar la verificările efectuate de către organele de ordine publică, persoanele controlate trebuie să adopte o atitudine politicoasă și să respecte indicațiile forțelor de ordine”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Galați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel