UPDATE: Poliţiştii au fost sancţionaţi. Anchetă la Galaţi, după un videoclip viral. Tânără plină de sânge, ignorată de poliţişti

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi a deschis o anchetă după ce un videoclip devenit viral arată o tânără de 14 ani din oraş, plină de sânge, care este ignorată de oamenii legii. 

UPDATE: Cei doi agenți de la Secția 1 Poliție Galați sunt audiați de ofițerii Biroului Control Intern, aflat în subordinea directă a șefului IPJ Galați. Până la finalizarea cercetării disciplinare, ei nu mai au voie să folosească mașinile MAI, urmând să patrulele doar pedestru. Potrivit Statutului Polițistului, cei doi agenți riscă să fie destituiți din Poliție.

Conducerea IPJ Galați a dispus două anchete, după ce imagini cu o fetiță plină de sânge au devenit virale în mediul online, iar un echipaj de poliție asistă pasiv la întâmplare.

Imaginile au fost filmate de o femeie și postate pe o rețea de socializare.

Ce spune IPJ

"Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Galați este abilitat să comunice următoarele: Conducerea I.P.J. Galați a dispus, încă de ieri, declanșarea cercetării disciplinare față de cei doi polițiști, la finalizarea căreia, vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

Minora care apare în imagini a fost transportată la spital, de un echipaj de salvare, iar în funcție de rezultatul verificărilor și a raportului de expertiză medico-legală, se va stabili dacă aceasta a fost victima vreunei infracțiuni", transmite IPJ. 

În prezent, polițiștii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat cu fata care apare în imagini, plină de sânge. Minora este internată la Spitalul de Copii din Galați și va fi supusă unei expertize, pentru a se stabili dacă a fost victima unei agresiuni sexuale.

Cei doi polițiști care au dat dovadă de pasivitate în cazul fetei pline de sânge vor fi cercetați disciplinar și sancționați potrivit Statutului Polițistului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel