Anchetă la Caracal. Poliția anunță trafic îngreunat pe DE70, în fața casei criminalului

Caracal
Caracal

Autoritățile anunță că traficul se desfășoară cu dificultate la Caracal, în fața casei criminalului. 

Circulaţia rutieră pe strada Craiovei (DE70) din Caracal este duminică după-amiază afectată din cauza numărului mare de persoane adunate în faţa casei suspectului de omor Gheorghe Dincă.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza numărului mare de persoane adunate în faţa casei suspectului de omor Gheorghe Dincă, circulaţia rutieră pe strada Craiovei (DE70) este la această oră afectată pe raza municipiului Caracal, astfel: pe sensul către Craiova, traficul se desfăşoară pe o singură bandă, alternativ; pe sensul către Caracal, traficul este deviat pe centura municipiului, informează un comunicat.

Peste 300 de persoane s-au adunat duminică, în faţa casei lui Gheorghe Dincă, unde anchetatorii au continuat cercetările. În zonă se află şi numeroase forţe de ordine.

La faţa locului au venit şi rude ale celor două fete ucise

Lângă poarta casei lui Gheorghe Dincă, oamenii au făcut un adevărat altar, unde au depus lumânări, candele, coroane de flori şi câteva jucării de pluş în memoria celor două fete - Alexandra şi Luiza. Pe una dintre coroane se află scris un mesaj emoţionant: Iartă-ne, Alexandra!.

Alexandra Măceşanu, o fata de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut miercuri, după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină "la ocazie".

Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla.

Luiza Mihaela Melencu, de 18 ani, din comuna doljeană Dioşti, a dispărut la mijlocul lunii aprilie după ce a spus familiei că va merge la Caracal pentru a scoate bani de la un bancomat.

Vezi și: Crime la Caracal. Lacrimi şi durere. Familiile celor două fete ucise au venit la casa lui Gheorghe Dincă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel