Anchetă internă, după ce un polițist a bătut un bătrân. De la ce a pornit scandalul

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Anchetă internă, la IPJ Iași, după ce un poliţist aflat în timpul liber s-a bătut cu un bărbat de 75 de ani.

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi a demarat o anchetă internă după ce un poliţist aflat în timpul liber s-a bătut cu un bătrân în curtea unui bloc.

Ancheta a fost demarată după ce în spaţiul public au apărut imaginile în care cei doi bărbaţi, unul dintre ei fiind agent de poliţie, se lovesc reciproc.

"Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, precizăm faptul că, din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că ieri, 29 noiembrie, pe fondul unui conflict spontan, doi bărbaţi s-ar fi lovit reciproc. Ambii au necesitat îngrijiri medicale. De asemenea, conducerea IPJ Iaşi a dispus efectuarea de verificări cu privire la incident, urmând ca, în funcţie de cele constatate, să fie dispuse măsuri legale, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt", a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că acest conflict a început după ce în cursul zilei de vineri un bărbat de 75 de ani a fost chemat de vecinii poliţistului să sape în grădină. Agentul de poliţie, care se afla în timpul liber, l-a rugat pe bărbat să se oprească, însă acesta a refuzat şi l-ar fi lovit cu hârleţul, moment în care poliţistul a ripostat cu pumnii. Scandalul a fost filmat de vecini şi postat pe reţelele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel