Anchetă în SUA după un accident în care a fost implicat un vehicul Tesla

Tesla
Tesla

Agenţia pentru Siguranţă Auto din SUA a comunicat că va investiga dacă cel mai recent accident în care a fost implicat un vehicul Tesla ar putea fi cauzat de sistemul de autopilotaj al vehiculului, după ce o Tesla Model 3 a lovit din spate o maşină de poliţie în Connecticut, transmite Reuters.

Administrația pentru Siguranța Traficului Rutier va demara o investigaíe specială în cazul accidentului produs pe 7 decembrie 2018 de o Tesla Model 3 în Norwalk, Connecticut. Sistemul Autopilot a fost implicat în cel puţin trei accidente fatale în Statele Unite, începând cu 2016.

Autoritatea a ajuns la investigarea a 12 accidente în care automobile Tesla au fost implicate şi în cazul cărora s-a crezut că a fost vina pilotului automat care funcţiona în timpul accidentului. Până acum, autoritatea a realizat rapoarte complete în privinţa a două dintre ele: un accident fatal care a avut loc în Florida în anul 2016 şi un accident anterior în care responsabilitatea pilotului automat a fost exclusă, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel