Anchetă în Parcul Tei. Un câine de luptă, găsit mort lângă râpă

protestul-in-memoria-lui-ionut-anghel-baietelul-ucis-de-maidanezi-aprobat-pentru-luni-la-ora-18-00-in-parcul-izvor-18461670
protestul-in-memoria-lui-ionut-anghel-baietelul-ucis-de-maidanezi-aprobat-pentru-luni-la-ora-18-00-in-parcul-izvor-18461670

Procurorii anchetează locul unde a murit Ionuț Anghel, după mai bine de trei săptămâni de la tragedie. Până acum, traseul a fost refăcut de mai multe ori, de mai multe persoane. Anchetatorii se pare că nu s-au grăbit. Luni, a fost găsit un câine în putrefacție pe malul lacului, lângă râpă. 

Câinele, potrivit lui Kuki Bărbuceanu de la Vier Pfoten, ar fi mort de două-trei săptămâni, relatează Antena 3. Cu o targă improvizată din două bețe, criminaliștii au ridicat cadavrul câinelui și l-au pus într-un sac. Urmează să fie făcută necropsia câinelui pentru a se stabili în ce condiții a murit și data exactă a morții.

Întrebarea este de ce în momentul în care a fost curățată râpa nu a fost găsit și câinele? Partea de jos a râpei a fost defrișată a doua zi după moartea lui Ionuț, pentru a permite anchetatorilor să ia probe, fiind o zonă greu accesibilă. În acest moment, nu se cunoaște ce alte probe ar urma să ia anchetatorii. Trebuie luat în calcul că în acea zonă au ajuns atât persoanele curioase, cât și pescarii și oamenii străzii. Prin urmare, nu se știe ce probe ar mai putea găsi criminaliștii.

Citește și reacția anchetatorilor după ce martorul-cheie a mers singur la Poliție, dar și alte dovezi ignorate, până acum, de procurori- Noi dezvăluiri și întrebări în cazul morții lui Ionuț. Cine răspunde?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel