Anchetă în Harghita, după ce o fetiță a fost găsită moartă în casă

Peter Brook
Peter Brook

Poliția a deschis o anchetă, după ce o fetiță s-a stins din viață.

Polițiștii din Harghita au deschis, sâmbătă, 15 ianuarie, o anchetă după ce au fost sesizați de medicii de la ambulanță cu privire la moartea unei fetițe în vârstă de doi ani. Aceasta prezenta pe corp mai multe leziuni.

Potrivit IPJ Harghita, sâmbătă după-amiază, polițiștii au fost sesizați de un echipaj de ambulanță cu privire la faptul că într-un imobil din localitatea Plăieșii de Jos a fost constatat decesul unei minore de doi ani. La fața locului s-a deplasat un echipaj de siguranță publică. Acesta a constatat că pe corpul victimei sunt mai multe leziuni.

„Din primele cercetări, a rezultat faptul că părinții minorei, îngrijorați de faptul că aceasta nu se mai trezește, au contactat Serviciul Județean de Ambulanță Harghita – Punctul de lucru Plăieșii de Jos pentru solicitarea de asistență medicală de urgență. Personalul echipajului de ambulanță deplasat la fața locului a constatat decesul minorei, după care a sesizat Poliția cu privire la aspectele constatate”, a transmis Poliția.

O echipă din cadrul IPJ Harghita efectuează cercetări la fața locului, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc decesul fetei.

Citește și: Incendiul de la Vama Giurgiu, stins după nouă ore. Cauza probabilă: foc pus intenționat

Nouă ore a durat intervenția pompierilor pentru stingerea incendiului care a izbucnit la două depozite cu tutun și îmbrăcăminte de la Vama Giurgiu.

Potrivit ISU Giurgiu, incendiul a fost lichidat după aproape nouă ore.

„Au ars tutun vrac, cartușe de țigări, articole textile, încălțăminte, alcool sanitar în recipiente din plastic, parfumuri, sticle cu băuturi alcoolice și diverse recipiente cu substanțe inflamabile. În urma acțiunii flăcărilor, unele dintre bunuri nu au putut fi identificate. A fost salvat un butoi cu alcool etilic (1 mc)”, au transmis pompierii.

Suprafața celor două depozite este de aproximativ 120 de metri pătrați.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere, cercetările fiind continuate de Poliție, notează Mediafax. Pentru stingerea incendiului care a izbucnit vineri seara au acționat peste 30 de pompieri, cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și o descarcerare. De asemenea, pentru degajarea tuturor bunurilor care ardeau mocnit în interiorul depozitelor și pentru a facilita lichidarea incendiului s-a intervenit cu un motostivuitor și un utilaj cu cupă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel