Ancheta DNA, posibila piedică a lui Mădălin Voicu în drum spre Germania

Madalin Voicu
Madalin Voicu

În luna iulie a anului 2015 Mădălin Voicu a fost numit de Guvern consul la Bonn. Trebuia să preia postul pe 15 septembrie, însă a renunțat. 

La Antena 3, deputatul PSD Mădălin Voicu, explica, după renunțare că "Pe mine nu m-a dovedit Securitatea lui Ceauşescu şi mă dovedesc organele de azi? Eu nu sunt aliniat niciunei forme speciale, ca să nu zic secretă. Nu pot să fiu înrolat, racolat, învăţat ce şi cum să fac. Guvernul m-a numit, onorabil şi onorant pentru mine, după care au început verificările. Acolo s-a oprit." Întrebat dacă poate să explice mai clar cine a stat la baza acestei piedici, Mădălin Voicu a spus: "Cineva a vrut să îmi pună piedică. Eu bănuiesc şi cine. E din România. Mie îmi trebuiau nişte avize şi alea nu au venit. Decât dacă m-aş fi dus să merg să negociez probabil. Voi face conferinţă şi voi explica tot ce trebuie. Pe mine nu m-a vrut cineva. Sunt aproape să spun că ştiu exact cine e. E din politică, de la noi. Şi voi spune cine este, dacă se confirmă". 

[citeste si]

O posibilă explicație a blocajului poate consta în ancheta penală a DNA în ceea ce-l privește pe deputatul PSD Mădălin Voicu. Miercuri, 10 februarie, Mădălin Voicu a fost audiat la DNA în calitate de suspect. Când a ieșit de la audieri a anunțat că este urmărit penal pentru spălare de bani, finanţarea Partidei Romilor, formaţiune unde el este preşedinte de onoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel