Anchetă Dăncilă. Horodniceanu, intervenție la Antena 3. Gâdea: Nu vă enervați!

Procurorul-șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a intervenit la Antena 3, în ceea ce privește plângerea pe numele Vioricăi Dăncilă. 

”Foarte nervoase clarificări, cam prea nervoase clarificări” a spus Steluța Cătăniciu, deputată ALDE, despre intervenția lui Daniel Horodniceanu. 

Procurorul-șef al DIICOT a intervenit pentru a preciza că încă nu e vorba despre ”ancheta PENALĂ”. Informațiile vin după declarațiile acestuia potrivit cărora s-a înregistrat plângerea lui Ludovic Orban la DIICOT, care o acuză de înaltă trădare la Viorica Dăncilă, precizând totodată că nu s-a început urmărirea penală in rem. Cu toate acestea, Daniel Horodniceanu a făcut afirmații despre următorii posibili pași, despre informațiile ce ar urma să fie luate de la servicii și de la Guvern. 

”Cumva ați făcut afirmația că DIICOT a început ancheta penală în cazul Dăncilă, nu este adevărat” a spus Daniel Horodniceanu. 

Mihai Gâdea a taxat afirmațiile procurorului-șef al DIICOT despre informațiile ce ar putea fi luate la serviciile secrete, întrebându-l dacă nu cumva ”se alimentează această poveste cu trădarea și înaltă trădare”. 

Daniel Horodniceanu a răspuns: ”Nu alimentez nimic. Eu nu am ieșit să comunic acest lucru, am ieșit pentru bilanțul de trei ani, am fost întrebat de un jurnalist.”

”Nu vă trag la răspundere” i-a spus Gâdea. Horodniceanu a replicat: ”Nici nu e cazul”.

”Am spus că este posibil, dle Gâdea, este posibil pentru că nu putem cere informații din altă parte. Ori nu mă fac eu bine înțeles, ori dvs. nu vreți să înțelegeți!” a punctat procurorul-șef DIICOT.  

”Dar nu vă enervați, vă rog!”, a intervenit Mihai Gâdea. 

Daniel Horodniceanu a refuzat dialogul cu ceilalți invitați din platou, motivând că vorbește doar cu Mihai Gâdea și nu vrea să intre în polemică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel