Anchetă Caracal, teste ADN. Indiciile care arată că Alexandra este în viață. Legist: Nu confirmă moartea

Testele ADN făcute în cazul Alexandrei Măceșanu nu confirmă și moartea acesteia. Un medic specialist legist clarifică situația în care aceasta ar fi putut fi decedată. 

Dan Mărculescu, medic legist, a precizat în direct la România TV de unde pot fi prelevate probe pentru testele ADN astfel încât să prezinte cu o mare certitudine că persoana în cauză este decedată. În ceea ce privește testele ADN făcute la Caracal, în cazul Alexandrei Măceșanu, acestea nu confirmă și decesul acesteia. 

”Dintr-un dinte se poate face ADN-ul. Este cea mai dură formațiune a organismului. Se poate face ADN-ul, dar nu confirmă moartea. Dintele nu este un organ vital. Cu totul altfel se pune problema dacă spre exemplu am obține ADN-ul dintr-o vertebră cervicală. Fără această vertebră viața este imposibilă. Când am stabilit un profil genetic dintr-o vertebră cervicală atunci pot spune cu siguranță că persoana în cauză nu se mai află în viață. Până atunci, trebuie să fiu rezervat”, a precizat Dan Mărculescu, medic legist, în direct la România TV. 

VEZI ȘI: Anchetă Caracal. Criminalist: Nu vă mai mirați de butoiul ăla că se pare că are rost

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel