Anchetă Caracal. Răzvan Dumitrescu, document exploziv. Bogdan Chirieac, ironie despre procurorul din Caracal: Cu voia lui Dumnezeu...

Răzvan Dumitrescu a prezentat, la Antena 3, un document oficial care arată că anchetatorii din Caracal au deschis dosar penal după ce procurorul din Craiova i-a sunat pentru că a văzut cazul dispariției Alexandrei Măceșanu la un post de televiziune.  

Iată o parte din documentul prezentat în emisiunea ”Subiectiv”: 

(w670) 

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat că procurorul de caz din Caracal ”era ocupat să citească legile justiției”, de aceea nu a deschis dosar penal cu privire la cele întâmplare în curtea lui Gheorghe Dincă. Analistul politic a amintit de scrisorile împotriva modificărilor aduse legilor justiției, dar și împotriva SIIJ, de care era preocupat procurorul din Caracal, subliniind ironic că ”pe de o parte, ești cu catastifele, cu cărțile de drept, cu tot ce trebuie pe partea asta și ești într-o muncă intelectuală asiduă și, pe de altă parte, sunt tot felul de cazuri cum este acesta - din Caracal n.r.”.

Bogdan Chirieac a mai precizat că au fost demisii la vârf, locale, municipale, centrale în primele 24 de ore de la descoperirea a ceea ce s-a întâmplat în Caracal, dar, în schimb, ”abia după o săptămână procurorul de caz a fost suspendat și, cu voia lui Dumnezeu, fiind un om absolut deosebit, va fi repus în funcție și va primi încă o decorație. Știți că pe prima i-a dat-o doamna Kovesi”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel