Anchetă Caracal. Luis Lazarus: NU MAI POT! Mă doare stomacul de nervi!

Luis Lazarus
Luis Lazarus

Luis Lazarus a izbucnit după ce a văzut modul în care se desfășoară ancheta de la Caracal în cazul fetelor dispărute.

”Cred ca îmi ajunge cata prostie am înghițit de la anchetatorii aceștia! Deci NU MAI POT! Nu au găsit mașina, deși o urmăreau de trei luni! Nu au găsit-o pe Luiza, ca erau ocupati sa facă glume proaste cu bunicii ei și sa-i acuze! Nu au găsit-o nici pe Alexandra, deși sunase la 112! Nu avem STS, decât... la alegeri! Nu avem politie decât... ca protecție pentru interlopi!

Nu avem parchet decât... pentru corupție! Nu mai vedem ce se întâmpla cu noi sau cu copiii nostri! Nu au timp sa facă o cercetare, privind telefoanele, nu ne spun ce e in aparatul foto, căci nici pe ăla nu au avut timp sa-l vadă! Realitatea cruda este ca sunt niște cretini! Mor in fundul criminalului de dimineața pana seara și ăla face mișto de ei! Sunt departe de a fi epuizat toate tâmpeniile pe care le-au făcut!

Voi sunteți chiar niște caricaturi de investigatori! Culmea... caricaturi cu diplome! NU MAI POT! Ma doare stomacul de nervi! In fine! Chiar nu știu ce as mai putea face! Sa fiți iubiți și aveți mare grija de voi, ca dacă nu aveți voi, atunci cine?”,  a fost mesajul lui Luis Lazarus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel