EXCLUSIV  Anchetă Caracal: Dincă, la poligraf, ca bunicul Luizei. Confuzia polițiștilor care aleargă după mesaje oribile de pe Facebook

Gheorghe Dincă - FOTO Agerpres
Gheorghe Dincă - FOTO Agerpres


Gheorghe Dincă se plimbă cu anchetatorii. După o săptămână de la intervenția din curtea sa din Caracal, s-a plâns de dureri, acuzând că a fost agresat de polițiști. Astăzi a ajuns la INML. Fără leziuni, ar fi fost constatarea medicilor, potrivit informațiilor din presă. 

A zâmbit Dincă de... durere? 

În primele zile de anchetă, Gheorghe Dincă s-a arătat confuz. A negat că le știe pe Luiza și pe Alexandra. Și-a amintit că le-a ucis, năpădit de emoții. Aceleași emoții care l-au făcut să zâmbească. De regret a zâmbit în colțul gurii? Poate de durere. 

Memoria l-a ținut puțin pe Dincă. A uitat ce a făcut cu cele două adolescente după ce le-a ucis și s-a mai plimbat puțin cu anchetatorii pe câmp, pe malul Oltului. Apoi al Dunării. 

Dosarul său a ajuns la DIICOT Central, unde, din câte se pare, e iar confuz. Nu ar coopera, iar audierea s-ar întrerupe frecvent. 

Dincă, joc malefic? 

Eu văd justificată expertiza psihiatrică a lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii ar avea răspunsul dacă râde de ei, într-un joc malefic, sau are mintea cum are casa, într-o nebună dezordine. 

Dincă, la poligraf, ca bunicul Luizei

În schimb, va fi supus detectorului de minciuni așa cum a fost și bunicul Luizei. Polițiștul din acea anchetă aproape l-a reținut pe bunicul Luizei, când a picat testul cu detectorul de minciuni. A sunat-o pe mama Luizei și i-a reproșat. Poate Dincă nu-l va pica. Un criminalist citat de un post TV a spus că oamenii cu probleme psihice fentează poligraful.

Dacă Dincă nu va pica acest test ”vital” din anchetă și se va dovedi apoi că are probleme de natură psihică, care ar fi concluzia? Am cădea iar... în confuzie? 

Dacă Dincă este confuz, am picat cu toții în jocul lui și ne-am afundat în lumea lui, căutând zeci de răspunsuri la zeci de ipoteze.

Două fete au dispărut în același fel din Caracal, una sigur a sunat din casa lui Dincă, dar niciuna nu a fost găsită, în niciun fel. Ce fac anchetatorii ca să le găsească? Așteaptă să sune Alexandra la 112? 

Alergând după mesaje revoltătoare


În timp ce polițiștii acum dărâmă garduri și intră în poduri de case, la indicațiile unei vrăjitoare de pe Facebook, mesajele șocante, precum cel pe care l-au luat drept pistă, curg pe Facebook. 

Iată cum se amuză o adolescentă că mesajul său șocant a ajuns ”vedetă”: 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel