Anca Florea, de la Giga TV, la Radioul Public, ca șef al comunicării

anca_florea
anca_florea

Fostul director editorial al postului Giga TV, patronat de Gheorghe Ștefan (Pinalti), Anca Florea a devenit, de la începutul lunii iunie, șef al serviciului comunicare în cadrul Societății Române de Radiodifuziune (SRR).

”Am renunțat la funcția de director editorial al postului Giga TV, dar fac în continuare emisiunea În mintea cuvintelor”, a declarat pentru paginademedia.ro, Anca Florea.

Noul șef al comunicării al SRR nu este la primul contact cu instituția publică: ”Am lucrat în acest radio din studenție și am făcut de toate. Mi-am dorit să fac ceva aici, dar să rămân și cu partea de televiziune”, a mai spus Anca Florea.

Ea a lucrat la radioul public în perioada 1990 – 1996, unde a făcut, pe rând, matinale de weekend, emisiuni de sinteză politică și de revista presei, iar în mandatele lui Andrei Dimitriu și a lui Dragoș Șeuleanu a fost membru în Consiliul de Administrație în Societatea Română de Radiodifuziune.

La mijlocul anilor 90 a devenit director de comunicare în cadrul grupului Tofan, iar apoi purtător de cuvânt al ministrului culturii Răzvan Theodorescu.

În cadrul televiziunii, Anca Florea a lucrat la Antena 1, unde a făcut 100 de grade Celsius, dar și la Antena 3, unde a realizat VD TV și revista presei în perioada 2009 – 2010.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel