Anca Cârcu nu a luat BAC-ul. Vezi ce spune Vadim Tudor

Intrată în atenția presei în urma scandalurilor legate de Corneliu Vadim Tudor și Gigi Becali, fosta membră PRM, Anca Cârcu, nu a reușit să ia note de trecere la două dintre materiile de la Bacalaureat. În exclusivitate pentru De Ce News, președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat că nu știe cum a reușit  să intre aceasta în examen, în condițiile în care a fost exmatriculată din clasa a IX-a de liceu. 

 "Îmi pare rău că am fost proastă şi nu m-am pus cu burta pe carte, sp trec acest examen important din viaţa mea. M-am ocupat mai mult de Vadim, decât de viitorul meu. Se vede că politica nu face cea mai bună casă cu învăţătura.

În toamnă, nu o să îi mai dau satisfacţie fostului preşedinte PRM şi o să iau cele două probe la care am picat, matematică şi fizică", a spus supărată Anca Cârcu.

La Matematică, Anca Cârcu a luat nota 2, la Fizică, nota 3, iar la Limba română  a reușit doar nota 6.

Ce spune președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor

"Cum să ia bacalaureatul, dacă era în clasa a IX-a?", a declarat în exclusivitate pentru De ce news, președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.

"Deci ea era în clasa a IX-a, repetenta și prostituata. Îmi spui mie să am un punct de cedere față de o lepădătură  care făcea trotuarul la benzinăria OMV de la ieșirea din Bistrița. Nu vezi ce rapandule își dau cu părerea și sunt motivate de unele televiziuni. N-am ce să spun despre handicapata asta. Ea nu era membră a partidului nostru. Ea minte ca o scroafă, n-a fost niciodată membră. Dacă a ajuns să candideze e pentru că, datorită restricțiilor financiare, grosolane, un om care era pe liste n-a avut bani și s-a retras, nu a mai putut candida. Și atunci, nu știu cine , de acolo, a cedat insistențelor ei și a trecut-o pe lista de candidați, dar ea nu a fost niciodată membră a partidului.

Fata a fost exmatriculată de la liceu pentru prostituție. Era în clasa a IX-a. Cum a sărit ea, mă, trei clase?  Poate a fost teleghidată și eu sunt de vină că ea rămâne repetentă pentru a doua oară" a mai declarat președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.

     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel