Anamaria Pop a murit. Povestea tristă a artistei de muzică populară

Anamaria Pop a murit
Anamaria Pop a murit

Anamaria Pop, în vârstă de 37 de ani, artistă de muzică populară, a murit duminică seara, în urma unui accident rutier produs pe DN 1C, pe raza comunei Cicârlău.

Anamaria Pop avea o poveste tristă. Artista era văduvă, soțul îi murise. Cei doi aveau doi copii care vor rămâne, de astăzi, fără niciun părinte pe lume.

”Drum lin către stele, acolo unde, din păcate, te așteaptă steaua ta pereche, draga mea! Condoleanțe familiei și putere să treceți peste această grea încercare! Rămas bun, suflet blând!”, a fost mesajul pe care i l-a scris o prietenă pe Facebook. 

Era implicată în activități civice

Ana Maria Pop activa în timpul liber ca voluntar la Serviciul Judeţean de Ambulanţă din Baia Mare.

Cum s-a produs accidentul

Artista, care se afla la volan, a pierdut direcţia de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului, femeia a decedat, iar un pasager aflat în maşină a suferit răni multiple şi a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare. Un reprezentat al Ambulanţei Maramureş a precizat presei că artista a suferit răni incompatibile cu viaţa. Acesta urma să susţină, duminică seară, un recital la Zilele oraşului Baia Sprie. Poliţia Rutieră Baia Mare urmează să stabilească cauzele accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel