EXCLUSIV  Anamaria Ferentz a devenit ieri cetățean american!

Cântăreața Anamaria Ferentz a trecut ieri prin mari emoții! Anul acesta în luna septembrie împlinește 8 ani de când trăiește pe tărâmuri americane, și a avut ocazia să locuiască în orașe mari precum New York, Chicago și Los Angeles.

Ieri însă, artista a devenit cetățean american cu acte în regulă și, de fericire, a petrecut toată ziua după fastuoasa ceremonie!

(oar_w460)

(oar_w460)

“In America sunt de aproape 8 ani, de fapt, în septembrie anul acesta se împlinesc 8 ani de când locuiesc departe de casă, în USA. Sunt foarte, foarte fericită, pentru mine este o mare realizare faptul că am devenit cetățean american. Poate pentru mulți nu înseamnă nimic, dar pentru majoritatea înseamnă enorm, pentru cei care sunt aici în America, sau în alte țări, emigranții și nu numai. Numai ei știu ce înseamnă să ai o cetățenie, pentru că ai toate drepturile unui cetățean. Eu aveam drepturi și până acum pentru că aveam Green Card în America, puteam să călătoresc, să muncesc, să fac o mulțime de alte lucruri, dar nu puteam să votez, acum am anumite alte drepturi în plus, e o mare ușurare. De exemplu dacă am un proiect undeva și trebuie să stau 5 ani într-o altă țară, nu mai trebuie să dau cu subsemnatul și să explic de ce am fost plecată atâta timp…”, a mărturisit Anamaria Ferentz, în exclusivitate, pentru DC News.

(oar_w460)

(oar_w460)

“Ma simt extraordinar! De când am terminat ceremonia, de azi dimineață de la orele 11-12, tot petrec. S-au făcut deja 12 ore de atunci și încă nu am ajuns acasa☺ A venit una dintre prietenele mele cele mai bune, cu mama ei, ca să fie alături de mine, ele sunt din Uruguay. Prietena mea și-a luat cetățenia acum 2 ani și mi-a spus că ea a plâns toată ceremonia și la ea și acum, la mine. Au fost foarte drăguțe și mă simt foarte bine în compania lor. Eu dacă nu am familie aici, m-am simțit bine să le am alături”, a mai completat artista.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel