Analiză Bloomberg: Lipsa de somn îi afectează pe liderii europeni în lupta cu criza

UE
UE

Lipsa de odihnă îi afectează pe liderii europeni în lupta cu criza euro. Nopțile nedormite sunt cauza negocierilor dificile de la summit-urile UE, conform unei analize Bloomberg.

Summit-urile șefilor de stat sau de guvern din UE s-au încheiat, în mare parte, după ora 4:00 dimineața, iar ședințele lunare ale miniștrilor de Finanțe din zona euro se întind până după miezul nopții, potrivit celor de la Bloomberg. Următoarea întâlnire, din 20 iulie, va începe mai devreme pentru a evita prelungirea discuțiilor.

Lipsa somnului poate avea efecte dăunătoare asupra organismului, asemănătoare cu cele ale consumului excesiv de alcool. Se pare că în această situație, oamenii sunt mai ușor de influențat și au o predispoziție mai mare la riscuri.

După încheierea summit-ului din 29 iunie, preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor: "Nu voi intra acum în detalii. Am dormit mai puţin de trei ore".

Nopțile albe au constituit unul dintre motivele care au dus la decizii greșite și în cazul unor evenimente nefericite, precum incidentul de la Cernobîl, naufragiul petrolierului Exxon Valdez sau dezintegrarea navetei Challenger.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel