Analist: Calculele PSD cu OUG a traseiştilor, un eşec

Politologul Cristian Pîrvulescu spune că ordonanţa de urgenţă care permite trasesimul politic nu s-a dovedit un succes pentru Partidul Social Democrat.

Cristian Pîrvulescu arată că mulţi dintre primarii care au profitat de ordonanţa de urgenţă iniţiată de Liviu Dragnea au făcut-o nu pentru a schimba partidele, ci pentru a părăsi o formaţiune în favoarea independenţei.

“Primarii sunt destul de inteligenţi: pleacă din partid, dar nu se duc la alţii. Aleg independenţa, nu vor să rişte. Îşi lasă porţile deschise de negociere cu toate părţile. Un calcul iniţial care nu se probează pentru că politicienii de la bază se protejează şi ei“. a declarat Cristian Pîrvulescu, vineri seară, la Realitatea Tv.
 
Guvernul a aprobat Ordonanța de Urgență care le permite aleșilor locali să opteze în termen de 45 de zile de la intrarea în vigoare a actului normativ pentru partidul din care doresc să facă parte, fără a-și pierde funcțiile obținute în alegeri, a anunțat la 28 august vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel