ANAF pune sechestru pe o parcare pentru a-și face reclamă

ANAF aniversează, miercuri,  un an de la înființarea Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, prilej pentru care a pus sechestru pe o parte din parcarea de la Piața Presei Libere. 

Evenimentul va fi marcat printr-o manifestare la Sala Victoria de la Casa Presei Libere, fapt pentru care parcarea din fața instituției a fost blocată de Poliția Rutieră încă de luni noaptea.

Este o măsură fără precedent în istoria post-decembristă a Casei Presei Libere, când o instituție blochează acest spațiu.

Acțiunea Poliției Rutiere a început de luni seara, cu toate că manifestarea ANAF va avea loc la miercuri, la orele 16,00. Potrivit Biroului de presă al ANAF, autorizațiile au fost luate de la instituțiile Sectorului 1, dar în zonă sunt zeci de firme care au fost văduvite de locurile de parcare. 

Pe un spațiu foarte restrâns, Poliția Rutieră a plasat câteva echipaje, care timp de două zile va păzi o parcare pentru circa 100 de mașini. Asta din banii contribuabililor, în condițiile în care în Capitală  sunt zone în care prezența unui echipaj de poliție este vitală. 

Motivarea blocării zonei  a fost aceea că ANAF va prezenta o parte dintre mașinile de care dispune și noile uniforme, dar ținând cont că evenimentul va începe la orele 16,00, nu știm ce efect ar mai avea, deoarece la această oră începe să se întunece.

"Avand în vedere necesitatea parcării în această zona a unui numar considerabil de cca 200 autoturisme, conform prevederilor legale am solicitat și obținut toate avizele și acordurile necesare atât pentru blocarea parcării aferente corpului C3 în perioada 16-17.12.2014, cât și pentru blocarea accesului auto în data de 17.12.2014 în zona respectivă", se arată într-un comunicat al ANAF primit la redacție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel