ANAF i-a blocat conturile lui Mălin Bot (B1 TV). Mircea Badea îl pune la colț

Un jurnalist de la B1 TV, Mălin Bot, a scris, pe pagina sa de Facebook, că ANAF i-a blocat conturile pentru taxe vechi de cinci ani despre care nu ar fi fost informat în niciun an în care a mers să-și plătească

Conturile lui Mălin Bot, blocate de ANAF

Reacția vine după ce Mălin Bot a scris, pe pagina sa de Facebook: "Sa recalculezi pe ultimii cinci ani taxele pe salariul amărât al ziaristului care scrie despre clanurile țigănești. Să-i produci restanțe despre care nu i-ai spus niciodată până atunci și să-i blochezi apoi toate conturile, în timp ce ignori total milionarii analfabeți și interlopii maneliști care sfidează o țară întreagă. Asta înseamnă să fii mafiot. Stat mafiot". Jurnalistul a lăsat să se înțeleagă că se numără printre cei care sunt în vizorul ANAF și a dat vina pe premier pentru că este "inculpat".

Reacția jurnalistului B1 TV după ce un internaut i-a spus că trebuie să-și plătească taxele

După ce i-a fost atrasă atenția de un internaut că trebuie să-și plătească taxele, jurnalistul B1 TV a precizat: "Evident că le platesc și am plătit tot ce mi-au cerut până acum, în toți acești ani în care am depus la ei fișe fiscale, declarații. Aici e vorba despre taxe pe care le-am aflat în 20 august când m-am trezit cu conturile blocate. Evident că le plătesc, nu despre asta e vorba. E vorba de faptul că în 2014, de exemplu, mi s-a spus ca am o restanță de 500 de lei, pe care am achitat-o, pentru ca acum să aflu că exista altele. Păi cum vine asta? În 2013, cand am mers la ei, de ce nu mi-au spus de sume din 2011 sau 2012. Nici în 2014, de trei ori am fost la ei. Nici în mai 2015 cand am depus formularele 200 pentru anul 2014. Deci, sper că e înțeleasă treaba. Am plătit tot ce mi-au cerut și cand mi-au cerut și cum mi-au cerut. Numai că ce îmi cer acum nu mi-au mai cerut".

Mircea Badea îl pune la colț

"Acest porc nu mai e, brusc, cu instituțiile statului", a scris Mircea Badea după o postare d-ale jurnalistului B1 TV, Mălin Bot. 

"Statul de drept", "instituțiile statului", asta auzim din sculare în culcare de la toate trompetele propagandistice care justifică prin clișee orice fel de stalinism cu accent englezesc produs în societate. Sunt răi, duri, talibani, insolvenți, se exprimă brutal, în alb și negru, și te execută fără să clipească dacă așa e ordinul de zi pe unitate. Dar dacă, vai, li se întâmplă cel mai banal și firesc lucru, cum ar fi plătitul taxelor, dintr-o dată devin victime. De la disidență li se trage. Brusc se camuflează în șotron și se caracterizează drept "ziariști amărăți". Hai siktir, "amărâților"!", a scrie Mircea Badea, pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel