Ana Munteanu- Igor Dodon, premiu. Câştigătoarea „Vocea României”, criticată. Reacţia ei

Igor Dodon
Igor Dodon

Ana Munteanu, câştigătoarea celui de-al şaptelea concurs „Vocea României” spune că președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, este prima şi unica persoană de stat care a felicitat-o pentru succesul obţinut la acest concurs. 

„Domnul Preşedinte, Igor Dodon, este prima şi unica persoană de stat, din Republica Moldova, care m-a apreciat pentru succesul obţinut la Vocea Romaniei!”, a scris Ana Munteanu pe Facebook, ca mai apoi să îi asigure pe criticii săi că unica sa „politică” este dragostea pentru muzică.  

Dodon i-a oferit vineri, 29 decembrie, Anei Munteanu Diploma de onoare a preşedintelui Republicii Moldova, pentru promovarea ţării în lume.

„Pentru succesul remarcabil obţinut în cadrul acestei competiţii a celor mai originale voci şi stiluri interpretative, pentru promovarea imaginii Republicii Moldova în lume, în semn de apreciere a talentului şi a efortului depus în perfecţionarea acestuia, i-am oferit Anei Munteanu Diploma de Onoare a Preşedintelui Republicii Moldova”, a declarat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Ana Munteanu a fost criticată de către deputatul român Constantin Codreanu pentru că a acceptat această diplomă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel