Ana Maria Pătru: ”Văd că vă place acest subiect”. Adi Ursu: ”Nu-mi place, chiar îl detest”

Ana Maria Pătru a fost invitata de vineri seară a Oanei Zamfir și a lui Adrian Ursu, la Antena 3, în emisiunea ”Exces de putere”. 

”Dacă aș fi făcut denunțuri, astăzi eram prietena lor, așa cum este Irina Socol. Ea este o victimă a lor, un instrument al lor. Pot să vă confirm că acum este un instrument al lor.” a spus Ana Maria Pătru, fosta președintă AEP, la Antena 3. 

”Am fost atât de departe de sistem. Eu nu făceam parte din sistem.” a spus Ana Maria Pătru, subliniind că a început Adi Ursu emisiunea spunând că ea face parte din sistem. 

Cât despre întâlnirea cu Traian Băsescu, din seara alegerilor europarlamentare, Ana Maria Pătru a afirmat ”de atunci nu mi s-a mai întâmplat să mă văd cu dl Băsescu. Ea i-a spus lui Adi Ursu: ”Văd că vă place acest subiect”. 

”Nu-mi place, chiar îl detest” a răspuns jurnalistul. 

Într-un alt moment al discuțiilor, referindu-se la abonații la contracte, Adi Ursu a întrebat-o dacă printre abonați se afla și Sebastian Ghiță, prin firmele sale. Pentru că aceasta nu răspundea, a întrebat-o dacă-i e frică să spună numele lui Sebastian Ghiță. Atunci, aceasta a precizat că nu-i mai este frică și că da, era și firma acestuia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel